Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)


Komentáře

1 MarijaKes MarijaKes | Web | 20. listopadu 2017 v 4:06 | Reagovat

Asi je to ostuda, ale já vůbec netuším, jak chutná avokádo. Budu to muset napravit.

2 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | 20. listopadu 2017 v 8:29 | Reagovat

[1]: MarijaKes: Avokádo má takovou jemnou, hebkou až sametovou konzistenci docela nevýrazné chuti, ale ve spojení s dalšími surovinami, které ho dobře ochutí je opravdu zajímavé a patří mezi superpotraviny moderní doby. Důležité je, abychom koupili opravdu zralé plody. A neznat chuť avokáda není ostuda. Já mám moc ráda, když mohu něco ochutnat  úplně poprvé. Je v tom ta příchuť malého tajemství a objevitelské nadšení :-)

3 Martin Martin | 20. listopadu 2017 v 9:34 | Reagovat

Dva lilky a dve avokada? to je docela dost na snidani, asi vyrobim jen z pulky.
Ale vypada to jako skvele fusion.

4 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | 21. listopadu 2017 v 17:15 | Reagovat

[3]: Martin:

Množství použitých surovin se odvíjí od domácích zásob, ale ve finále to všechno vydalo na tři malé misky, které jsou vidět na fotografii. Ke snídani se všechno nesnědlo, ale zůstalo něco i na druhý den a bylo to fajn. Doporučuji vyzkoušet :-)

5 Martin Martin | 30. listopadu 2017 v 21:03 | Reagovat

Jdu na to
(jen pulku)

6 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 30. listopadu 2017 v 21:45 | Reagovat

[5]: Martin:

Ať se podaří a chutná :-)

7 Romi Romi | Web | 26. prosince 2017 v 13:03 | Reagovat

zajímavé :)

8 Kate. Kate. | Web | 27. prosince 2017 v 19:07 | Reagovat

Zajímavý recept, někdy vyzkouším :)

9 Zacharyjekly Zacharyjekly | E-mail | 31. prosince 2017 v 4:45 | Reagovat

Hello. And Bye.

10 Petra Petra | Web | 16. února 2018 v 10:01 | Reagovat

Šári velmi povedený receptík :)

11 Ilustore Ilustore | Web | 29. dubna 2018 v 13:41 | Reagovat

Mňam to zní parádně! Také vyzkoušíme!

12 Jamie Jamie | Web | 5. května 2018 v 23:07 | Reagovat

Vypadá skvěle. Určitě vyzkouším, jen ve veganský verzi se sójovým jogurtem ^^

13 Lucka Lucka | E-mail | Web | Středa v 16:43 | Reagovat

To vypadá moc hezky. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.