Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)


Komentáře

1 MarijaKes MarijaKes | Web | 6. března 2017 v 16:04 | Reagovat

Dostala jsem hlad i chuť. Zítra si polévku udělám. Fazolky mám zavařené svoje ze zahrádky. Naštěstí je má rád i manžel. :-) Hezký den.

2 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 8. března 2017 v 11:11 | Reagovat

[1]: MarijaKes:

Fazolky ze zahrádky dají jídlu vždycky o mnoho lepší dojem :-) Krásný den!

3 kubassi kubassi | E-mail | Web | 10. března 2017 v 18:20 | Reagovat

Fazole jsou dobrý na cholesterol, tak si tuto polévku rád udělám.. já kterej má cholesterol trošku vyšší

4 Gepardí hvězda Gepardí hvězda | E-mail | Web | 13. března 2017 v 13:33 | Reagovat

Dobrý recept.

5 Kazimír Kraťas Kazimír Kraťas | Web | 14. března 2017 v 12:00 | Reagovat

Jsem zoufalý ošklivý panic se zanedbatelným IQ i délkou údu a s komplexem méněcennosti. Zoufale potřebuji vaši pozornost. Potřebuji vaše komentáře, až už utěšující či lítostivé, nebo nenávistné. Prostě potřebuji mít pocit, že se o mne někdo alespoň jednou v životě zajímá, ať už v dobrém, nebo špatném. Potřebuju to snad ještě naléhavěji než první sex, funkční pistoli, nebo preventivní proplesknutí, abych se konečně probral a přestal ze sebe dělat šulina na těch internetech.
Jedná se sice o reklamu, ale alespoň jsem upřímný, říkám to narovinu a racionálně vysvětluji důvody, proč stojím o větší návštěvnost. Krom toho - za každou jednotlivou návštěvu na mém blogu se o jednu vteřinu zkrátí čas, zbývající do ztráty mého panictví! A to se vyplatí, zvláště jste-li filantropové!

6 24tv 24tv | Web | 17. března 2017 v 21:44 | Reagovat

Sledujte a stahujte přes 14 000 filmů a přes 1000 seriálů online zcela zdarma na https://24tv.cz

7 Lenča Lenča | Web | 19. března 2017 v 20:32 | Reagovat

Hodně zajímavý recept :-) Možná někdy vyzkouším :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.