Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)


Komentáře

1 Pavel Pavel | Web | 19. února 2017 v 10:43 | Reagovat

Jé to je hezký. By mne nenapadlo to s těmi brambory :D

2 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 19. února 2017 v 11:15 | Reagovat

[1]: Jak to jde to trouby, tak to jde i na stůl. Praktické řešení :-)

3 Veronika Veronika | Web | 20. února 2017 v 10:40 | Reagovat

To je ale nápad, a ještě rychlý recept. Díky, jdu opisovat.

4 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 20. února 2017 v 11:46 | Reagovat

[3]: Veroniko, tak to mě těší, že se jednoduché řešení tohoto receptu líbí :-) Pořád platí, že v jednoduchosti je krása.

5 MarijaKes MarijaKes | Web | 21. února 2017 v 11:19 | Reagovat

Luxusní. A já je dělala o víkendu jen v trojobale. Příště zkusím tento recept.

6 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 22. února 2017 v 1:25 | Reagovat

[5]: MarijaKes: V trojobale mě nikdy nezklamou :-)

7 Joina Joina | Web | 23. února 2017 v 10:14 | Reagovat

Juuu tak tohle vypadá hodně lákavě. Myslíte že by to šlo udělat i z jiné houby.
Škoda že momentálně žampiony nemám k dispozici.
Určitě vyzkouším, byla by to i docela rychlá dobrá svačinka :)

8 Eliss Eliss | Web | 23. února 2017 v 18:07 | Reagovat

To vypadá opravdu dobře!

9 Fakynn Fakynn | E-mail | Web | 23. února 2017 v 18:29 | Reagovat

Ty jo! Já furt přemýšlím, co vařit a na tuhle pochoutku vždycky zapomenu! No o víkendu si pochutnáme. :)

10 Niké Niké | E-mail | Web | 24. února 2017 v 16:57 | Reagovat

To vypadá hodně chutně! Hádejte, co bude v neděli na oběd :D

11 Míra Míra | E-mail | Web | 25. února 2017 v 13:39 | Reagovat

S přítelkyní děkujeme za skvělý recept, pochutnali jsme si :)

12 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 26. února 2017 v 12:00 | Reagovat

[7]: Joina:

Jistě by to šlo z nějaké pevnější houby, ale ty žampióny se mi jeví opravdu nejlépe. Navíc jsou k dostání po celý rok v obchodní síti v dobré kvalitě. Popřípadě bych to zkusila se steakovým žampiónem, zvaným Portobello. Díky za dotaz :-)

13 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 26. února 2017 v 12:00 | Reagovat

[8]: Ellis:

Žampióny v této úpravě jsou docela pohledné :-)

14 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 26. února 2017 v 12:01 | Reagovat

[9]: Fakynn:

Je to rychlé vaření a navíc je to opravdu dobré. Dejte vědět, jak chutnalo :-)

15 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 26. února 2017 v 14:37 | Reagovat

[10]: Niké: Tak to mě těší :-)

16 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 26. února 2017 v 14:37 | Reagovat

[11]: Míra: Děkuji za zprávu. Potěšení je na mé straně :-)

17 Nikola • newin.blog.cz Nikola • newin.blog.cz | Web | 2. března 2017 v 17:06 | Reagovat

Vypadá to naprosto skvěle!! :))

18 toffo toffo | 3. března 2017 v 14:25 | Reagovat

Jejda, tady to žije! ♥ Koupila jsem v Lidlu takové mrňousky žampionové, asi plnit nepůjdou.

19 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 4. března 2017 v 13:39 | Reagovat

[18]: toffo, u nás vznikl houbový ráj tržních hub :-) Když jedu kolem, stavím se a koupím úplně čerstvou sklizeň a vyberu si i velikost. No není to krása? :-)
www.ceskehouby.cz

20 24tv 24tv | Web | 17. března 2017 v 21:45 | Reagovat

Sledujte a stahujte přes 14 000 filmů a přes 1000 seriálů online zcela zdarma na https://24tv.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.