Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)

Duben 2016

Dnes jsem trhala fialky a vařila vepřovou pečínku v mléce

6. dubna 2016 v 20:36 | © Šárka Škachová / www.gurmanka.cz |  Recepty všelijaké
Jaro v ovzduší, jaro v kuchyni. Dopoledne jsem si užívala fialkovou sklizeň, odpoledne jsem trochu času věnovala přípravě jemné vepřové pečínce, kterou jsem dusila v mléce. Co s množstvím fialek? Třeba do fialkového octa nebo omočit v bílku a obalit v cukru. Moje fialkové recepty jsou k nahlédnutí zde:

FIALKOVÝ OCET
recept zde:


FIALKY V CUKRU
recept zde:



VEPŘOVÉ MASO DUŠENÉ V MLÉCE



Tak si říkám, že fialky a vepřové k sobě zrovna moc nejdou :-) Recept na vepřové maso dušené v mléce si nechávám jako téma na další článek, který jsem právě přidala. Odkaz na recept - viz níže.


Mějte krásné jaro!