Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)


Komentáře

1 Pani učiteľka Pani učiteľka | E-mail | Web | 14. května 2015 v 20:07 | Reagovat

Mňam, milujem ho!

2 takze-asi-tak takze-asi-tak | E-mail | Web | 28. května 2015 v 9:43 | Reagovat

Musím vyzkoušet, jsem zvědavá :)

3 texanbitch texanbitch | Web | 31. května 2015 v 15:51 | Reagovat

Čus (: zajímal by mě tvůj názor na můj blog. Jsem v tom novej a tak. Pokud se chceš podívat, budu jenom rád! Měj se :)

4 Femme Femme | Web | 3. června 2015 v 11:21 | Reagovat

Už sa teším až to vyskúúúšam..super ďakujem :D :D :D

5 Doome Doome | Web | 5. června 2015 v 14:16 | Reagovat

Vypadá dost zajímavě, děkuji :) Dost dobré recepty jsou i na stránce http://adf.ly/1IJwod :))

6 positive-attitudes positive-attitudes | Web | 8. června 2015 v 15:12 | Reagovat

Vau, skvělé ! :)

7 Mrs.Pink♥ Mrs.Pink♥ | Web | 28. června 2015 v 8:57 | Reagovat

Mňam :3 úžasné!

8 texanbitch texanbitch | Web | 28. června 2015 v 18:12 | Reagovat

Čus, koukni se ke mně na blog. Zajímá mě tvůj názor :)

9 Texas Texas | 28. června 2015 v 18:20 | Reagovat
10 beautyblogerka beautyblogerka | Web | 29. června 2015 v 9:30 | Reagovat

Musím vyzkoušet. Budu ráda když navštívíte můj blog, je spíš o kosmetice, ale mám tam i dva recepty. Chtěla by jsem vědět upřímný názor na vzhled blogu a články, tak bych byla ráda kdyby jste ho navštívila.

11 Adéla Adéla | E-mail | Web | 1. července 2015 v 20:57 | Reagovat

Pampeliškový med jsem zkoušela s mamkou, ale potom, když jsme ho daly do skleniček, tak ztvrdl..Nedalo se to tak jsme ho vyhodily -_- .....Nevíš čím to je? Není to třeba tím, že jsme ho celkem dlouho vařily?

12 Tucka Tucka | E-mail | Web | 3. července 2015 v 16:24 | Reagovat

[11]: Med nakonec ztvrdne vždycky :D záleží jak dlouho jste ho nechaly stát, a taky jestli byla sklenice pořádně zavřená ;)

13 takovanenormalniholka takovanenormalniholka | Web | 4. července 2015 v 15:19 | Reagovat

já se letos ještě k tomu nedostala a ndostanu uz a tak jsem se na něj těšila :(

14 Karolína Kadl Karolína Kadl | Web | 5. července 2015 v 19:43 | Reagovat

super!

15 Katka Hromádková Katka Hromádková | Web | 6. července 2015 v 12:47 | Reagovat

to vypadá super

16 sancen sancen | Web | 6. července 2015 v 23:21 | Reagovat

je výborný !! :-)

17 life-of-angels life-of-angels | Web | 7. července 2015 v 17:47 | Reagovat

tento med jsme dělaly s babičkou když jsem byla malinká... mám na to krásné vzpomínky :) mám také blog, byla bych ráda kdyby jste se podívali http://life-of-angels.blog.cz/

18 Lucka P. Lucka P. | Web | 6. srpna 2015 v 12:25 | Reagovat

Sama si připravuju pampeliškový med už několik let a při malém nachlazení mi pomáhá.

19 Pavlínka256 Pavlínka256 | Web | 9. srpna 2015 v 14:34 | Reagovat

Pááni, díky moc, tohle určitě vyzkouším!

20 Tykvička Tykvička | E-mail | Web | 11. srpna 2015 v 13:34 | Reagovat

Zajímavý recept,určitě zkusím :)

21 think-about think-about | E-mail | Web | 12. srpna 2015 v 11:22 | Reagovat

Máš opravdu skvělé recepty!
Určitě musím něco vyzkoušet. Ať se daří dál!
www.think-about.blog.cz

22 Kirja Kirja | Web | 13. srpna 2015 v 14:52 | Reagovat

mnam

23 tvojosud tvojosud | Web | 21. srpna 2015 v 15:50 | Reagovat

Musím vyskúšať.. Ďakujem

24 Scaya Strange Scaya Strange | Web | 22. srpna 2015 v 16:14 | Reagovat

Niekedy to určite vyskúšam  :)

25 mbank-info mbank-info | Web | 30. srpna 2015 v 16:27 | Reagovat

400 ks pampelišek je docela dost

26 surpan surpan | E-mail | Web | 6. září 2015 v 15:19 | Reagovat

Počkám na jaro a zkusím. Akorát musím najít nějaké místo, kde nebude moc sajrajtu od silnic a zemědělci to nebudou stříkat.

27 studentovo-smetiste studentovo-smetiste | E-mail | Web | 7. září 2015 v 21:16 | Reagovat

Vrátila jsem se do dětství, kdy jsme se ségrou běhali po louce, každá za úkol naškubat aspoň 300 hlaviček :D

Klasický včelí med mi moc nejel, ale tenhle byl můj oblíbený :3

Díky za připomenutí =)

28 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 10. září 2015 v 13:18 | Reagovat

[26]: surpan:

O to místo tu jde v první řadě. Taková místa jsou, ale rok od roku jich je méně. Naštěstí mám kolem sebe trochu té netknuté přírody :-)

29 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 10. září 2015 v 13:18 | Reagovat

[27]: studentovo-smetiste:

Přesně tak, recepty jsou někdy nostalgické :-)

30 Niki Niki | Web | 20. září 2015 v 19:41 | Reagovat

Když sem byla malá, tak nám ho mamka taky dělala. :)

31 Med v kuchyni Med v kuchyni | Web | 15. října 2015 v 11:17 | Reagovat

Také jsme si letos připravovali pampeliškový med i sirup. Je to dobrota. Jen jsem trochu zaneřádili naši novou <a href="http://nejkuchynskelinky">kuchyni</a>. :)

32 Martys Martys | E-mail | Web | 13. listopadu 2015 v 11:03 | Reagovat

Tak návod celkem povedený. V některých bodech se stím mojim rozchází ale jinak okey

33 Radka Radka | Web | 3. prosince 2015 v 15:51 | Reagovat

Dělal tu už někdo mléko z pampelišek? :)

34 Honza Honza | E-mail | Web | 4. prosince 2015 v 15:05 | Reagovat

Velmi zajímavé, ale moje kuchařské schopnosti by na to asi nestačily

35 Karel Karel | 18. prosince 2015 v 6:44 | Reagovat

Výborné

36 sakay sakay | Web | 30. dubna 2016 v 17:40 | Reagovat

ten dělá mamka :3 a ještě nějaký jitrocelový, mátový... (y)

37 modrajiskra modrajiskra | 2. května 2016 v 14:29 | Reagovat

Už jsem si taky udělala a opravdu stojí za to :)

38 Felix Felix | Web | 2. května 2016 v 21:30 | Reagovat

No, to bych řek! Pampeliškový med je výborná dobrota. Ale fakt je ten, že od babičky chutnal jinak, od mamky taky a od tety taky. Inu, je to jako se včelím medem, z každého včelstva je jiný, žejo!? :D

39 Terez Terez | Web | 14. června 2016 v 20:10 | Reagovat

Skvělý recept :)

40 radyprosuperholky radyprosuperholky | E-mail | Web | 29. července 2016 v 22:05 | Reagovat

Zkusim to

41 http://www.aubergesaintchristophe.fr http://www.aubergesaintchristophe.fr | E-mail | Web | 2. srpna 2016 v 10:16 | Reagovat

Kuchařka z ostrova Sardinie je knihou, kterou mohu skutečně každému milovníku dobrého jídla a majiteli neposedné cestovatelské duše doporučit. Až ji přečtete, budete mít možná pocit, že o Sardinii víte téměř všechno, ale nenechte se mýlit.

42 Michal Michal | Web | 22. ledna 2017 v 16:28 | Reagovat

Tak o tom jsem vždycky jenom četl, ale nikdy neochutnal. Díky za článek

43 Luci Luci | 23. února 2017 v 20:03 | Reagovat

Jéé, pampeliškový med nám dělávala maminka! Musím ho toto jaro určitě zkusit :)
A je moc krásné a milé, jak to píšeš Šári:"Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)" ♥

44 Veronika Veronika | Web | Dnes v 17:06 | Reagovat

Že by mě to naučit vařit :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.