Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)

Cizrnová polévka z pánve

9. února 2015 v 1:37 | © Šárka Škachová / www.gurmanka.cz |  Polévky teplé & studené


Pro milovníky polévek je tu jedna rychlá a chutná polévka. V chladném zimním čase je polévka to pravé na zahřátí. A když je z cizrny, tak je navíc zdravá a pěkně zasytí.


na recept si klikněte zde:





Dobrou chuť přeje Šárka


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 9. února 2015 v 8:25 | Reagovat

Chutná, zdravá, lahodící oku. A k tomu brusketa s pestem, to je už hotové jídlo, další chod být nemusí. :)

2 web web | E-mail | Web | 9. února 2015 v 15:49 | Reagovat

Jestli chceš mít taky svůj blog a nevíš,jak na to, tak mrkni na www.idnesnovinky.cz, rozklikni reklamu, vymysli si název svýho blogu, dej OVĚŘIT DOMÉNU a pokud ji ještě nikdo nemá, tak si ji honem zaregistruj. Pak už stačí být jen kreativní a budeš mít spoustu čtenářů,kteří ti budou komentovat tvoje vlastní články. Tak směle do toho:))

3 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 10. února 2015 v 11:04 | Reagovat

MarijaKes:

Je to tak. Polévky dokáží hlavní jídlo zastoupit a není s nimi ani tolik práce. Do jídelníčku by měly patřit co nejčastěji, a do toho zimního vlastně i trochu povinně :-)

4 OverHappy OverHappy | 11. února 2015 v 18:12 | Reagovat

Ahoj, mohla bych se jenom zeptat... To tam vkládáš svoje fotky? Mě tam nejde dát fotka, kterou si vyfotím a zkopíruju:( OverHappy

5 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 20. února 2015 v 9:34 | Reagovat

[4]: OverH.

Jiné fotky než ty své tam nedávám. Jde to OK.

6 Zdenek Zdenek | 23. února 2015 v 19:40 | Reagovat

Uz jsem nebyl na Vasem milem blogu drahne dlouho. Jak vsak vidite, nejste zapomenuta.

Cizrna je skvela lustenina. V mem mrazaku, jako zasoba pro okamzite pouziti, nesmi nikdy chybet.

Polevku rad vyzkousim, urcite jste do ni nic masiteho nedavala. :-)

7 Emil Emil | Web | 26. února 2015 v 11:32 | Reagovat

Cizrnu velmi rádi používáme. Co se týče samotného receptu, tak je výborná zdravá polévka, která zasytí a dopomůže s trávením. Vřele doporučuji.

8 Criss Crash Criss Crash | Web | 13. března 2015 v 17:57 | Reagovat

Cizrna se mi doma válí dlouho a já  doteď nevymyslela, co s ní :D
Moc děkuji za tip :)

9 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 1. dubna 2015 v 14:33 | Reagovat

[6]: Zdenek:

Tak to me tesí :-))) Nic masiteho v ni nehledejte, je krasne vegetarianska!

10 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 1. dubna 2015 v 14:34 | Reagovat

[7]: Emil:

Děkuji :-) Je to tak! Cizrna krásně zasytí a polévka je voňavá a chutná.

11 DolceVita, www.Gurmanka.cz DolceVita, www.Gurmanka.cz | E-mail | Web | 1. dubna 2015 v 14:43 | Reagovat

[8]: Criss Crash:

V cizrně se ukrývá velký potencionál. Myslím si, že jistě překvapí nejen svou chutí, ale i snadnou přípravou a všestranností! :-)

12 Zdenek Zdenek | 7. dubna 2015 v 14:25 | Reagovat

Vim, ze je na Vas spoheh. ;-)[9]:

13 Zdenek Zdenek | 7. dubna 2015 v 14:33 | Reagovat

[8]: Nejvyssi cas zacit ji vyuzivat.
Je dobre mit ji v uvarenem stavu predpripravenou (= rozdelenou do sacku ve velikosti porce) v mrazaku. Snadno z ni vyrobite rychlou pomazanku a velice dobre se paruje i s lusteninami i ryzi. ... a ma dalsi dobrou vlastnost - nema takovou tendenci se rozvarit jako bila fazole. Preju dobre chutnani.

14 Luďka Luďka | E-mail | Web | 27. dubna 2015 v 15:17 | Reagovat

Luxusní polévka, jen na to mít dostatečně hluboké pánve. Líbí se mi https://www.dommo.cz/

15 Lenka Lenka | Web | 16. srpna 2015 v 15:15 | Reagovat

Pěkný recept. Děkuji za inspiraci.

16 Michaela Michaela | 20. listopadu 2015 v 17:11 | Reagovat

Pokud by měl někdo z vás zájem, přikládám facebookovou stránku, kde se můžete s ostatními dělit o svoje recepty :-)
https://www.facebook.com/dnesvarimja/

17 Filmy a Seriály online Filmy a Seriály online | Web | 13. prosince 2015 v 2:56 | Reagovat

Filmy a Seriály online na http://www.befa.cz/

18 http://www.agripopchize.fr http://www.agripopchize.fr | E-mail | Web | 2. srpna 2016 v 10:15 | Reagovat

Kuchařka z ostrova Sardinie je knihou, kterou mohu skutečně každému milovníku dobrého jídla a majiteli neposedné cestovatelské duše doporučit. Až ji přečtete, budete mít možná pocit, že o Sardinii víte téměř všechno, ale nenechte se mýlit.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama