Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)

Jak chutná na jiném světadíle? Foto 7, Brazílie, Paraty

24. listopadu 2006 v 11:40 | Šárka (foto na cestách ulovil Dan Erb) |  Gastronomické zajímavosti
Nyní už to brazilské jídlo nelze tak dobře identifikovat, ale zatím mám stále pocit, že bych si na něm pochutnala :-) Je to zajímavá změna od vaření v kotlíku - k hodování v luxusní restauraci. Těším se na další gastronomické úlovky, co budou chyceny do objektivu.
(že by to byla pikantní čokoládová omáčka? k masu se prý báječně hodí) - cestovatel fotky nepopisuje a tak se snažím jen tipovat, pravdu se dozvím, až se z těch cest vrátí, což ale hned tak nebude. Dokázal by někdo tuto tajenku rozluštit?
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Danulka Danulka | Web | 24. listopadu 2006 v 11:49 | Reagovat

máš moc pěkné stránky nechceš se podívat na moje a zapojit se do příběhu který má pokračování dle tvojí představy :o)

2 Petruška Petruška | 24. listopadu 2006 v 12:00 | Reagovat

Já to tipuji na pštrosí steak. Profesionální šéfkuchaři mě za můj tip asi ukamenují, ale já si prozatím stojím za svém. Zahlédla jsem takto připravené maso již v časopise a tento steak se pokrmu na fotografii opravdu nápadně podobá. Nenechme se zmást faktem, že v Čechách pštrosí steak tak snadno dostupný, protože v USA se běžně prodává mražený v supermarketech. Takže...proč by nemohl být servírován i v Brazílii? Pokud někdo víte se stoprocentní jistotou, o jaké maso se jedná, čekám na odpověď, zajímá mě to.

3 Šárka Šárka | 24. listopadu 2006 v 12:35 | Reagovat

to mě zajímá :-) pozvání přijímám a jdu se kouknout na tvůj web

4 Maus Maus | E-mail | 24. listopadu 2006 v 12:39 | Reagovat

tak se mi sbíhají sliny má sestřička mi dala odkaz na tyto stránky

Rudinka a jsou pěkné, jen teď pospíchám a jedu do Prahy, takže si je přečtu důkladně později zatím zdravím Šárku Maus

5 Šárka Šárka | 24. listopadu 2006 v 13:09 | Reagovat

Zdravím Mause :-) sestřička je báječná, ostatně se na těchto stránkách též podílí - za chvilku to bude vidět - jen musím zpracovat pár materiálů a zveřejnit její recepty. Jinak přeji příjemnou cestu do Prahy a díky za komentář.

6 Pegg Pegg | Web | 24. listopadu 2006 v 14:23 | Reagovat

Nevím, jestli bych se donutila to ochutnat, může to být zajímavé, ale moje oči by musely sebrat velkou dávku odvahy.

7 Pegg Pegg | Web | 24. listopadu 2006 v 14:28 | Reagovat

Prosím prosím, nemůžete mi poradit? Koupila jsem syrovou červenou řepu, ale nevím, co z ní mám udělat kromě salátu nebo boršče. Nemáte nějaký zajímavý recept?

8 Šárka Šárka | 24. listopadu 2006 v 15:38 | Reagovat

Na téma červená řepa tě asi Pegg nepotěším, neboť krom boršče a řepného salátu vlastně nic jiného nedělám. Ovšem salát s řepou a křenem je dobrý!

9 Šárka Šárka | 24. listopadu 2006 v 15:43 | Reagovat

www.bydleni.cz/clanek/Listopad-na-taliri

Zkus tento odkaz, najdeš tam možná dobrou inspiraci na téma červená řepa.

10 Pegg Pegg | Web | 24. listopadu 2006 v 16:00 | Reagovat

Děkuji, podívám se.

11 mánek mánek | E-mail | 29. listopadu 2006 v 15:18 | Reagovat
12 mánek mánek | E-mail | 29. listopadu 2006 v 15:19 | Reagovat

Všechno je špatně, nějak mi nedošlo, že se odkaz nezobrazí. Takže jen adresa:

http://www.labuznik.com/search_result.php?query=%E8erv+%F8ep&relation=AND&order=nazev+ASC&in=title :-)))

13 Šárka Šárka | 29. listopadu 2006 v 16:26 | Reagovat

I já děkuji za odkaz na labužnické stránky. Tam se najde opravdu všechno. Teď už zbývá jen, aby to tu našla taky Pegg. Určitě najde :-)

14 iva iva | 25. června 2013 v 15:34 | Reagovat

mě to přijde jako rizoto s chobotnicí a rýže opbarvená sépiovou černí. ale to je zase nějak moc rýže :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama