Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst.
.
Máte raději recepty v knižní podobě? Prohlédněte si mou kuchařskou knihu, která se může hodit i do vaší kuchyně. Bude mi velkou ctí pobývat ve Vaší knihovničce :-)

Jak chutná na jiném světadíle? Foto 1, Canada

21. listopadu 2006 v 14:59 | Šárka (fotografoval a pochutnával si Dan Erb) |  Gastronomické zajímavosti
Čerstvý cestopisný fotokoutek mladého gurmána - Canada (Wells-Grey-Jasper-Banff)
... jasně identifikovatelná pochoutka pro hladového muže, myslím že přijdou horší hádanky, co že je to na talíři? ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Milan Kryl Milan Kryl | Web | 22. listopadu 2006 v 7:47 | Reagovat

To alobalem obalené jsou nahřáté kameny a nebo brambory? :)

2 Šárka Šárka | 22. listopadu 2006 v 9:38 | Reagovat

:-) jako správný pesimista též pochybuji - řekla bych "důvěřuj, ale prověřuj" :-)

3 Petruška Petruška | E-mail | 22. listopadu 2006 v 21:02 | Reagovat

cože je to na talíři? Odpovím s jistotou:

"půlka koně a dva řádky brambor", oblíbené úsloví spojené s hladovým mužem přežívajícím v občas nekomfortních cestovatelských podmínkách.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama